Huippumerkit Pro Techniciltä!

Intenso logo

Intenson suureen tuotevalikoimaan kuuluu laaja kattaus tallennusmedia- ja kulutuselektroniikkatuotteita. Intensolla on erityisen tarkka laadunvalvonta, jonka keihäänkärkenä toimii pääkonttori Saksassa. Intenso on kotimaassaan Saksassa hyvin suosittu ja tunnettu tuotemerkki, jonka tuotteet ovat markkinajohtajia tai aivan kärkikahinoissa tuotteesta riippuen.

Intenso on yksi johtavia yrityksiä tallennusmedian ja multimedian alalla. Intenson tuotteet ovat laadukkaita kilpailukykyiseen hintaan. Perustamisestaan lähtien 1998 Intenson tuotevalikoima kasvoi optisista levyistä laajemmin viihde-elektroniikaan. Nykyisin tuotevalikoima sisältää tyhjiä tallenteita, USB-muisteja, muistikortteja, ulkoisia kovalevyjä, ulkoisia SSD-kovalevyjä ja myös MP3-soittimia, digitaalisia fotokehyksiä ja powerbankkeja.

IHQ – Intenso High Quality (Intenson korkea laatu) on lupaus erinomaisesta laadusta. Laatu taataan tarkalla laadunvalvonnalla ja ensiluokkaisilla testauslaitteilla ja -menetelmillä. Kestävä asiakastyytyväisyys ja hyvät testitulokset itsenäisissä testeissä kruunaavat yhtiön toimivan laatustrategian.

Protechnic edustaa kaikkia Intenson tuotteita.

Tutustu Intenson kotisivuihin

 

© 2016 Pro Technic Oy